Friday, July 16, 2010

Info, data, fakty... ;)

Kedze ja mam rada vo veciach poriadok, prinasam zopar dolezitych, faktickych a hadam aj zaujimavych informacii o nasej misii.
Do centra Bosco Boys v Nairobi (hlavnom meste Kene - pre neznalcov zemepisu ;-)) sme sa s Adou dostali po, netradicne, viac ako rocnej priprave salezianskych misijnych dobrovolnikov. Vyslalo nas SAVIO o.z. - slovenska neziskovka podporujuca salezianske misie rozne po svete. Ak Pan Boh da, budeme tu pol roka a vratime sa po Vianociach, koncom decembra.
A teraz priamo k nasej misii...

Na africku podu sme vstupili dna 29. juna 2010 po tom, ako sme takmer 20 hodin na ziadnej pode nestali ;-). Ak teda za podu nepovazujem podlahy v budovach letiska -tam sme stravili cca 1 hodinu vo Viedni, 5 hodin v Istanbule (nedovolili nam vyjst von :-( na fotke je Istanbul, ako sme ho mali moznost vidiet z haly) a vyse 3 hodiny v Nairobi v letiskovej kaviarnicke, kym nas vyzdvihli saleziani. Vo vzduchu to bolo najskor 2 a pol hodky a potom cosi vyse 6 hodin - z Istanbulu do Nairobi sme preleteli cca 5 000 km... Este zopar zaujimavosti - leteli sme rychlostou cca 600km za hodinu a vo vyske 10 545 m n.m. bolo -44°C.

Tak zatial aspon tak...

Striedame sa pri internete a moj cas prave konci...

God bless you :)

No comments:

Post a Comment